Egyedi üvegtermékek - Belledeko Kft.

Egyedi igények és elképzelések alapján gyártjuk üvegtermékeinket. Magánszemélyeket, kivitelezőket, viszonteladókat is kiszolgálunk. Komplett szolgáltatást kínálunk ügyfeleinknek: felmérés, helyszíni tanácsadás, tervezés, gyártás, szállítás, beépítés.


ÜVEGTERMÉKEK GYÁRTÁSA RÖVID HATÁRIDŐVEL

Zuhanyfal ajtós + fix

megnézem

Üvegajtó

Lakásoknak, irodáknak egy exkluzív megjelenést kölcsönöz. Több színben és a megrendelői igényt követve készítjük el.

megnézem

Üveg hátfal festett

A közelmúltban egyre népszerűbb lett az úgynevezett konyhai hátfal üveg. Ezek az üvegtermékek helyettesítik a csempézett felületet, mivel bármilyen mintázattal vagy bármilyen RAL színre le... megnézem

Üvegborítású radiátor VII.

megnézem

Üvegnyílóajtó

Egyedi igények alapján vállaljuk üveg nyílóajtók, tolóajtók tervezését, gyártását, beépítését.

megnézem

Üvegbútor

Egyedi elképzeléseiből üvegtermékeket tervezünk és gyártunk a hozzá kapcsolódó alkatrészekkel együtt. Tervezés, gyártás, beépítés.

megnézem

Lapozható üvegfal

A lapozható üvegfal vázszerkezet az alapszínen felül (mely szálcsiszolt alumínium) a RAL összes színére festve is rendelhető. Az üvegtáblák anyaga a hagyományos átlátszón kívül lehet anyagában... megnézem

Üvegfal

megnézem

Tolható üvegfal

megnézem

Üvegborítású radiátor VI.

megnézem
+ még több üvegtermék

Rólunk

1994 óta egyik meghatározó tevékeny résztvevői vagyunk a Magyar Belsőépítészeti üvegtermékek gyártóinak. Alapkoncepciónk, mely a vállalkozásunk fő iránya napjainkban is: az egyedi-különleges belsőépítészeti üvegek gyártása, kivitelezése.

 

 

Tovább